Skal du med på vores vækstrejse?

Skal du med på vores vækstrejse?

Til vores afdeling for mikrodrej søger vi en industritekniker, maskinarbejder eller finmekaniker der brænder for finmekanisk produktion. Vi har de seneste år investeret kraftigt i markedets bedste maskiner og der planlægges med yderligere investeringer de kommende år.
Afdelingen producerer kritiske emner, primært i størrelsen 0,5 – 20,0 mm., og med snævre tolerancer, til markedsledende danske og internationale kunder indenfor Medical devices / Life Science. De primære opgaver vil omfatte opstilling, programmering og betjening af Citizen maskiner – både som større serieproduktioner og mindre serier af komplicerede emner.

OM DIG:

Er du – eller har du mod på at udvikle dig til en af branchens dygtigste, i tæt samarbejde med en lille gruppe af dygtige kollegaer? Så er det lige dig vi søger.

  • Du er nysgerrig og nyder udfordringer.
  • Du er udpræget Teamplayer – Hos Koatek er vi et team – vi løfter i flok og hjælper hinanden.
  • Du er struktureret og har overblik – også i pressede situationer.
  • Du er kvalitetsbevidst og tager dig den tid, som opgaven kræver. Koatek kvaliteten er lige en grad bedre end forventet. Det er det vi lever af – og for.

For den rette person, kan der blive tale om et job som arbejdende Teamleder.

OM KOATEK:

Koatek er organiseret med flere stærke teams af ’spåntagningsnørder’, der fremstiller komplicerede og avancerede high-end emner, til markedsledende kunder i hele verden. Der er en udpræget grad af frihed under ansvar, hvor I selv finplanlægger, koordinerer hvem der kører på hvilke maskiner og sparrer med hinanden. Tempoet hos Koatek er højt, til gengæld er dine kollegaer altid klar til at hjælpe og bakke dig op.

Vi tilbyder dig gode arbejdsforhold, med muligheder for selv at sætte dit præg på løsningerne, 100 kompetente kollegaer med et højt fagligt niveau, en stærk holdånd, højt til loftet og en top moderne maskinpark.

Vi tilbyder pension, attraktiv sundhedsforsikring, god frokostordning, flekstid, flere årlige sociale arrangementer, og en løn der afspejler dine kvalifikationer.

Lyder det som noget for dig, så kik forbi til en kop kaffe. Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, kan du kontakte Thomas Gotsæd på 47 56 56 51.

Du kan sende din ansøgning på mailadresse job@koatek.dk