KOATEK

Lasersvejsning

LÆS MERE
KOATEK

Lasersvejsning

LÆS MERE

Lasersvejsning

Vi er blandt de få på markedet, der kan tilbyde lasersvejsning, som ikke må forveksles med almindelige svejsning. Koatek råder over en af markedets mest innovative, fleksible og præcise lasersvejsemaskiner til mikro bearbejdning på det professionelle lasermarked. Vores moderne lasersvejser kan hurtigt og særdeles præcist svejse både i traditionelle metaller, og har en særlig force ved svejsning af materialer som tyndplader, aluminium og termisk følsomme komponenter.
Lasersvejsning er en utrolig højteknologisk og effektiv svejsemetode, der udføres ved hjælp af CAD/CAM-styring.

Som en af de førende Original Equipment Manufacturer inden for vores felt leverer vi grundigt testet, pålidelig teknologi, der giver værdi for vores kunder. Vi stræber altid efter perfektion, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Koatek har mere end 50 års ekspertise i at bearbejde et bredt sortiment af materialer til finmekaniske komponenter i højeste kvalitet indenfor:

CNC Drejning
CNC Fræsning
Laserskæring
Lasergravering
Trådgnist
3D Måleteknik

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks laserteknologi

Fordelene ved Koateks lasersvejsende teknologi rummer en række unikke tekniske fordele frem for traditionel lodning og andre svejseteknologier. Der kan lasersvejses på steder der normalt er svært tilgængelige og med stor præcision – måles i My, stor gentagelsespræcision, mikroskopisk gratdannelse og med et minimum af varmepåvirkning. Det giver en ensartet høj kvalitet og en flot finish.
Koateks præcisions lasersvejsning er derfor et kvalitativt og konkurrencedygtigt alternativ til traditionel lodning og svejsning.

Eksperter i lasersvejsning

Koatek er eksperter i lasersvejsning. Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter på lasersvejsning. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat indenfor lasersvejsning.

Vi er mere end en laserleverandør

Hos os var lasersvejsning i opstarten en delleverance til de mere traditionelle dreje og fræse opgaver. Siden har vi udvidet vores leverancer og har i dag en del opgaver, hvor det er rent præcisions lasersvejsning.
Så om du kun ønsker præcisions lasersvejsning, kombination af at få fremstillet emner, hvor der både skal lasersvejses, drejes og fræses, eller et totaludbud med færdig montage og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.
Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste lasersvejsnings opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00