KOATEK

3D Måleteknik

LÆS MERE
KOATEK

3D Måleteknik

LÆS MERE

3D Måleteknik

Vores målerum er udstyret med 2 stk. Zeiss contura G2 3D målemaskiner
og en Zeiss CMM O-Inspect 3D målemaskine, der sammen med vores erfarne måleteknikere sikrer korrekte opmålinger og kvalitetskontrol.

Vi lover:

  • Korrekte målinger og kvalitetskontrol
  • Emneverifikation og dokumentation af komplekse produktioner
  • Nem og effektiv proceskontrol under produktionen – herunder ‘FAI-test’
  • Målerapporter og kontrolplaner – efter kundens ønske
  • Geometrisk problemanalyse og identifikation

Koateks målerum er klimareguleret, så der altid er samme temperatur og samme luftfugtighed, det sikrer at materialet i komponenterne ikke udvider sig eller trækker sig sammen.

CNC Drejning
CNC Fræsning
Laserskæring
Lasersvejsning
Lasergravering
Trådgnist

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

Fordele ved Koatek 3D måleteknik teknologi

Med markedets bedste maskiner kan vi måle alle mulige og ”umulige” mål og konturer med en med en nøjagtighed på 0,001mm, med vores 3D måleteknik.

Når vi leverer en præcis opmåling af kritiske emner med fuld dokumentation af at alle angivne mål og tolerancer overholdes, kan emnerne indgå direkte i kundens egen produktion og dermed spare kunden tid og ressourcer i egen kvalitetsafdeling.

Eksperter i 3D måleteknik

Koatek er eksperter i 3D måleteknik. Vi har mange års erfaring med denne teknologi og har flere specialuddannede medarbejdere til at betjene maskinerne både dag og aften.

Vores store erfaring og ekspertise gør det muligt for os at løse mange forskellige opgaver og sikrer dig et 100% tilfredsstillende resultat – hver gang! Koatek er eksperter i 3D måleteknik.

Koatek er en kvalitetsleverandør

Fordi vi er dedikerede til at arbejde med fine tolerancer, er kontrol blevet en del af vores DNA. Vi sætter høje krav til os selv, både i relation til kvaliteten af vores produkter og vores serviceydelser.

Derfor har vi fastsat en række kvalitetskrav internt i virksomheden.

Hvis behovet er til stede, specificerer vi niveauet for kvalitetskontrol yderligere. Det kan ske opgave for opgave.
I visse tilfælde kontrolleres hver enkelt komponent. Andre aftaler foreskriver stikprøvekontrol under produktionsforløbet.
I henhold til Koateks kvalitetscertificering, under ISO9001:2015, foretager vi løbende måling og analyser af alle processer i virksomheden. Dette sikrer, at vi konstant arbejder for at minimere fejl i vores leverancer.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00