Koatek

CNC fræsning

LÆS MERE
Koatek

CNC fræsning

LÆS MERE

CNC fræsning

I vores fræseafdeling venter 25 moderne 3-, 4- og 5-aksede bearbejdningscentre på dine emner. Koatek er førende inden for CNC fræsning. Flere af vores maskiner er udstyret med robotter. Det betyder, at vi også tager spåner, når lyset er slukket og alle sover.

CNC Drejning
Laserskæring
Lasersvejsning
Lasergravering
Trådgnist
3D Måleteknik

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks CNC fræsning

Med både horisontale og vertikale fræsemaskiner, 3-, 4- og 5-aksede og med bearbejdningscentre, der har sine forcer med hurtig opstilling, hurtige køretider og super præcision kan vi fremstille selv de mest komplicerede emner på den mest optimale måde.

Alle vores maskiner er udstyret med nulpunktsplader, der sikrer hurtig opstilling samt høj gentagelsesnøjagtighed ved CNC fræsning.

Koatek producerer komplekse emner fra prototyper til serieproduktion. Og sammensætningen af vores maskinpark giver dig garanti for præcise emner ved CNC fræning til en konkurrencedygtig pris. Emnestørrelsen er fra 0,1 gram til 25 kg. X-Y er maks. 1.000×500 mm.
Maskinerne har både markedets højeste hastighed og nøjagtighed, og kan bearbejde alle typer af metal og plast.

Eksperter i CNC fræsning

Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter, uanset om det er 5-akset, 4-akset, 3-akset, horisontal fræsning eller vertikal fræsning. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat når vi CNC fræser.

Vi er mere end en CNC fræsnings leverandør

Hos Koatek er CNC fræsning og CNC drejning kernen i den spåntagende bearbejdning, men vi har i dag udvidet vores leverancer og har også lasergravering, laserskæring, lasersvejsning, trådgnist, glasblæsning, polering, afgratning, lapning og vask, enten som enkeltstående speciale eller som en del af en totalleverance.

Så om du ønsker CNC Fræsning, eller et totaludbud med færdig montage, 3D opmåling med dokumentation på markedets mest præcise målemaskiner og lagerhotel med dag-til-dag levering, så er det Koatek du skal gå til.

Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste CNC fræsnings opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00