Koatek

Karrieremuligheder

LÆS MERE
Koatek

Karrieremuligheder

LÆS MERE

Karriere

DET SØGER VI

Vi er altid interesserede i at komme i dialog med kompetente folk, der kan være med til at sætte nye standarder inden for bearbejdning af emner til finmekaniske komponenter.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du også synes, at det, der er værd at gøre, er værd at gøre godt.

Mød nogle af vores medarbejdere – måske kommende kollegaer – og se, om du kan spejle dig i deres værdier.

LEDIGE STILLINGER

Vi søger løbende faglærte industriteknikere, maskinarbejdere eller finmekanikere med erfaring i og interesse for finmekanisk produktion, både i vor dreje- og fræseafdeling.

Se ledige stillinger her

“Jeg er stolt over at være i en solid virksomhed som Koatek, der samtidig også er i vækst.”

Ulrich G. Koatek A/S

Mød nogle af vores medarbejdere

Jacob B. Dons, lærling (siden udlært industritekniker)

 

“Da jeg er lærling, kommer jeg rundt og arbejde i alle de forskellige afdelinger. P.t. arbejder jeg med måleteknikker i kontrolafdelingen, hvor jeg lærer at bruge CMM-maskiner og er med til at lave opstillingskontrol og slutkontrol på emner fra hele virksomheden. Hvad enten jeg er i kontrollen, fræseafdeling eller drejeafdeling indgår jeg i det daglige samarbejde med svendene, i det omfang jeg kan, i forhold til, hvad jeg har lært af færdigheder på de forskellige typer maskiner.

Læs mere

Louise Stahl Hansen, industritekniker

 

Jeg lægger altid dagen ud med at starte maskinerne op i  drejeafdeligen, som jeg primært færdes i. Herefter forløber min dag så med at stille op til produktion, eller passe de maskiner, der står og kører emner. Det er det, jeg gør mest, da jeg føler at det er min styrke på den arbejdsmæssige side. Jeg har det bedst med at have flere jern i ilden på samme tid, i løbet af dagen, men samtidigt opretholde en høj faglig standard på det arbejde, jeg udfører.

Læs mere

Brian Nielsen, finmekaniker

 

Jeg er uddannet finmekaniker, og har været ansat her på Koatek siden starten af 2004. Når jeg skal beskrive min abejdsdag, kan jeg fortælle at jeg primært udfører opstillinger på vores CNC fræsemaskiner, hvor jeg kører produktionsemner i forhold til det, der er stillet op til, på min maskine. Jeg har også med slibning af specialværktøjer at gøre. Ved siden af, tager jeg mig også af vores lærlinge, som færdes i fræseafdelingen, hvor jeg er med ind over oplæringen i deres praktikperiode her på virksomheden. Jeg holder meget af alsidigheden i mit arbejde.

Læs mere

Torben Andersen, service- og montagechef

 

Jeg leder til dagligt Koateks service-og reparationsafdeling samt vores montageafdeling. I serviceafdelingen står vi for både service og reparation på alle firmaets maskiner, samt indkøb af reservedele til dem. Derudover står jeg også for driften og det tekniske ansvar for montageafdelingen. Til disse opgaver har jeg 9 dygtige medarbejdere til at hjælpe mig. Som rosinen i pølseenden har jeg også fået mentorfunktion for vores fleksjobbere og lærlinge. En opgave, som passer perfekt til mig.

Læs mere

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00