Koatek

Karrieremuligheder

LÆS MERE
Koatek

Karrieremuligheder

LÆS MERE

Karriere

DET SØGER VI

Vi er altid interesserede i at komme i dialog med kompetente folk, der kan være med til at sætte nye standarder inden for bearbejdning af emner til finmekaniske komponenter.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du også synes, at det, der er værd at gøre, er værd at gøre godt.

Mød nogle af vores medarbejdere – måske kommende kollegaer – og se, om du kan spejle dig i deres værdier.

LEDIGE STILLINGER

Vi søger løbende faglærte industriteknikere, maskinarbejdere eller finmekanikere med erfaring i og interesse for finmekanisk produktion, både i vor dreje- og fræseafdeling.

Se ledige stillinger her

“Jeg er stolt over at være i en solid virksomhed som Koatek, der samtidig også er i vækst.”

Ulrich G. Koatek A/S

Mød nogle af vores medarbejdere

Jacob B. Dons, lærling (siden udlært industritekniker)

 

“Da jeg er lærling, kommer jeg rundt og arbejde i alle de forskellige afdelinger. P.t. arbejder jeg med måleteknikker i kontrolafdelingen, hvor jeg lærer at bruge CMM-maskiner og er med til at lave opstillingskontrol og slutkontrol på emner fra hele virksomheden. Hvad enten jeg er i kontrollen, fræseafdeling eller drejeafdeling indgår jeg i det daglige samarbejde med svendene, i det omfang jeg kan, i forhold til, hvad jeg har lært af færdigheder på de forskellige typer maskiner.

Jeg får mulighed for at lære de forskellige bearbejdningsmetoder at kende. I samarbejde med svendene lærer jeg at fremstille drejede og fræsede emner på CNC-maskiner. Jeg lærer at opmåle emner, både manuelt, optisk og med CMM, at læse arbejdstegninger og lave kvalitetsvurderinger af produkter, fra start til slut i produktionen.

Jeg er glad for at arbejde på Koatek. Både fordi jeg bliver udfordret og kan udvikle mig fagligt, men også fordi jeg har en masse gode kolleger, både svende og andre lærlinge. Jeg oplever også – selvom der kan være travlt – at der er forståelse for, at det tager tid at producere emner af høj kvalitet.
Som lærling er det rart, at der er plads til at man selv forsøger at løse sine opgaver. Men man kan altid spørge om hjælp, hvis der er noget, man er i tvivl om.”

Læs mere

Louise Stahl Hansen, industritekniker

 

Jeg lægger altid dagen ud med at starte maskinerne op i  drejeafdeligen, som jeg primært færdes i. Herefter forløber min dag så med at stille op til produktion, eller passe de maskiner, der står og kører emner. Det er det, jeg gør mest, da jeg føler at det er min styrke på den arbejdsmæssige side. Jeg har det bedst med at have flere jern i ilden på samme tid, i løbet af dagen, men samtidigt opretholde en høj faglig standard på det arbejde, jeg udfører.

Jeg hjælper også gerne til i de andre afdelinger, hvis der er behov for det.

Det, som Koatek gør for mig, er at jeg kan få lov at udvikle mig indenfor mit fag som industritekniker. Det betyder virkelig noget for mig, at jeg kan dygtiggøre mig selv mere og mere, over tid. Det er sjældent jeg kommer hjem, uden at have lært noget nyt!

Jeg er rigtig glad for at arbejde på Koatek. Både fordi jeg kan lave det, som jeg er dygtig til – ledelsen er god til at se mine styrker og bruge dem bedst muligt, så både jeg og virksomheden får glæde af de emner, jeg fremstiller. Men også fordi jeg har nogen fantastiske og hjælpsomme kollegaer.
Jeg kan altid være mig selv, når jeg er på arbejde – en pige med fart over feltet, og måske lidt for meget energi!

Læs mere

Brian Nielsen, finmekaniker

 

Jeg er uddannet finmekaniker, og har været ansat her på Koatek siden starten af 2004. Når jeg skal beskrive min abejdsdag, kan jeg fortælle at jeg primært udfører opstillinger på vores CNC fræsemaskiner, hvor jeg kører produktionsemner i forhold til det, der er stillet op til, på min maskine. Jeg har også med slibning af specialværktøjer at gøre. Ved siden af, tager jeg mig også af vores lærlinge, som færdes i fræseafdelingen, hvor jeg er med ind over oplæringen i deres praktikperiode her på virksomheden. Jeg holder meget af alsidigheden i mit arbejde.

Til slut er jeg også repræsentant af vores personaleråd.

Jeg synes at jeg bliver fagligt udfordret i mit daglige arbejde, med udførelse på gode- og ikke mindst tidssvarende maskiner i afdelingen. Og selvfølgelig dertilhørende spændene opgaver. Jeg har også fine muligheder for at få indflydelse på bearbejdningen af mine opgaver gennem min daglige leder, som er lydhør for eventuelle nye input, der kan forbedre den enkelte proces. Det giver en god dynamik i afdelingen.

Jeg trives super godt på Koatek, på grund af mine gode og hjælpsomme kollegaer. Sammenholdet herude betyder enormt meget – og så er det også rart med en jordnær ledelse, som man altid kan henvende sig til. Koatek er en arbejdsplads, som har en god ånd og et stærkt fællesskab.

Læs mere

Torben Andersen, service- og montagechef

 

Jeg leder til dagligt Koateks service-og reparationsafdeling samt vores montageafdeling. I serviceafdelingen står vi for både service og reparation på alle firmaets maskiner, samt indkøb af reservedele til dem. Derudover står jeg også for driften og det tekniske ansvar for montageafdelingen. Til disse opgaver har jeg 9 dygtige medarbejdere til at hjælpe mig. Som rosinen i pølseenden har jeg også fået mentorfunktion for vores fleksjobbere og lærlinge. En opgave, som passer perfekt til mig.

Koatek giver mig mulighed for at beskæftige mig med det, der i virkeligheden interesserer mig allermest; at have med mennesker at gøre. Hjælpe de ansatte med at opnå deres fulde potentiale på arbejdspladsen og finde frem til de ting, der inspirerer og motiverer dem allermest, er utroligt givende at være en del af. At give de ansatte den bedste mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt, er bekræftende at være en del af.

Jeg er taknemmelig over at have en position, hvor det er muligt at gøre en forskel i andre menneskers liv. Endda samtidig med, at jeg selv kan nørde igennem med min passion for mit fag og de tekniske udfordringer, som her er masser af på Koatek. Her keder vi os aldrig! Jeg har nu været ansat på Koatek i ca. 13 år, hvoraf jeg de første 6 år var ansat på nedsat tid, grundet min søns handicaps. Den rummelighed og forståelse, jeg oplevede fra firmaets side for min private situation, er ikke til at sammenligne med nogen andre arbejdspladser, jeg før har været ansat hos. Jeg fik ovenikøbet i denne periode mulighed for at udvikle mit lederpotentiale, og blev belønnet for det, med de funktioner, jeg har i dag.

Man kan virkelig mærke virksomhedens værdisæt slå igennem, når det gælder de sociale og medmenneskelige grundsten. Her får man en reel chance for at være en del af arbejdslivet, på trods af de udfordringer, man står overfor. Der heldigvis højt til loftet her på Koatek!

Læs mere

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00