Koatek

Finmekanisk sparring

LÆS MERE
Koatek

Finmekanisk sparring

LÆS MERE

Finmekanisk sparring – giver værdi for dig

Når du kommer til os, har du naturligvis en klar idé om, hvilke finmekaniske udfordringer du ønsker løst. Ofte kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvordan udfordringen skal løses – eller finde forbedringer til den løsning, du har udtænkt – så det kan indgå i din videre produktion på en effektiv måde. Det er, når vi løser finmekaniske udfordringer som disse, vi giver dig allermest værdi som kunde.

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

Finmekanisk opgave

Sparring starter oftest med, at du har en finmekanisk opgave og en tegning. Vi mødes og taler om målet med produktet. Nogle gange skal der arbejdes hårdt med tingene, før vi finder en måde at fremstille en bestemt finmekanisk komponent på, så den løser den givne opgave i det færdige produkt. Vi er klar til både at fremstille finmekaniske komponenter og lave fuld montage af hele dit produkt. Det gælder ikke mindst produkter med små tolerancer og høje krav til finish. Vores organisation er gearet til at være fleksibel, hvilket er en fordel for vores kunder, så de kan justere deres opgave og sparre med vores nysgerrige eksperter, som brænder for at dele deres viden – we know how.

Finmekanisk kompetence

Vores finmekaniske kompetencer er bygget op gennem samarbejder med nogle af verdens mest krævende kunder inden for Life Science-, medico-, dental-, elektronik-, aerospace-, og fødevareindustrien samt energisektoren. Vi har udviklet os med dem, og det vil vi fortsat gøre. Det er når vores team af finmekaniske eksperter og dit team af eksperter samarbejder, at vi kan opnå ekstraordinære resultater. Når vi arbejder sammen som et hold leverer vi i fællesskab en ydelse i særklasse.

Har du særligt komplicerede emner, er det Koatek du skal komme til. Vi har gennem tiden hjulpet mange af vores kunder med at udvikle løsninger. Vi nyder udfordringerne – og vi skaber resultater på lige dele begejstring, teknologi og kompetence. Det er det, vi lever af og for!

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00