Koatek

Finmekanik

LÆS MERE
Koatek

Finmekanik

LÆS MERE

Finmekanik – i højeste kvalitet

Koatek er en virksomhed, der er kendt for at levere finmekaniske komponenter af højeste kvalitet. Da Knud Olsen grundlagde sit finmekaniske værksted i Jægerspris i 1969, havde han tre kunder. De samme tre kunder løser Koatek stadig opgaver for. Knud var en fremragende håndværker, der stræbte efter perfektion og gik aldrig på kompromis med kvaliteten idenfor finmekanik. Det DNA eksisterer stadig i Koatek – derfor siger vi også Koatek Kvaliteten – lige en grad bedre.

Kunder

Vi har specialiseret os i fremstilling af kvalitetskomponenter, der indgår i højt specialiserede løsninger indenfor Life Science-, medico-, fødevare-, og luftfartsindustrien, samt energisektoren. Brancher hvor kravene til sikkerhed, præcision og kvalitet er ekstremt høje.

CNC Drejning
CNC Fræsning
Laserskæring
Lasersvejsning
Lasergravering
Trådgnist
3D Måleteknik

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Materialer

Vi har bred erfaring med at fremstille komponenter i alle sværhedsgrader i stort set alle tænkelige materialer og i diametre helt ned til 0,3 mm med tolerancer ned til ganske få my.

Du får vores kompetencer med på dit hold, når vi samarbejder. Det er der mange, der i årenes løb har værdsat, hvilket har givet os solid ekspertise med både alle gængse materialer og de mere eksotiske, som fx titanium, monel, inconel, wolfram og keramik.

Moderne finmekanisk maskinpark

Koateks maskinpark indeholder markedets bredeste vifte af finmekaniske teknologier. Vi har alt fra mikrodrejning, automatdrejning, langdrejning, 3-akset, 4-akset og 5-aksede fræsemaskiner med både horisontal og vertikal fræsning, trådgnist, laserskæring, lasersvejsning, lasergravering. Derfor kan vi fremstille selv de mest komplicerede finmekaniske emner på den mest optimale måde.

Komponenterne overholder selv de mindste tolerancer, hvilket kan dokumenteres via markedets mest præcise og avancerede målemaskiner fra Zeiss. Dokumenteret kvalitetssikring sparer vores kunder for meget tid og mange penge, da de kan indgå direkte i kundens egen produktion af finmekaniske produkter.

Eksperter i finmekanik med på dit hold

Når du samarbejder med Koatek får du vores dygtige og erfarne eksperter med på dit hold indenfor finmekanik. De fungerer som din sparringspartner igennem hele processen lige fra design og udvikling til produktion, kvalitetskontrol og levering af enkelt finmekaniske komponenter eller af totaludbud med lagerhotel og levering i egne biler fra dag-til-dag.
Du får andel i den meget store know-how, vi har opbygget og fortsat udbygger indenfor finmekanik.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00