Koatek

Lasergravering

LÆS MERE

Lasergravering

Koatek er blandt de få finmekaniske leverandører, der tilbyder lasergravering. Vores lasergraver kan hurtigt og særdeles præcist gravere, både i traditionelle metaller som stål, rustfri stål, titanium, aluminium, men også mere ’eksotiske’ metaltyper og folier som HS-folie, inconel, guld mm og i de fleste typer af plast.

Koatek fungerer som underleverandør for en række førende virksomheder indenfor bl.a. Life Science, Food og High-End elektronik. Vores kunder får typisk lasergraveret logoer, firmanavne, produktnavne, serienumre og lign. hvor der er store krav til præcision og finish.

CNC Drejning
CNC Fræsning
Laserskæring
Lasersvejsning
Trådgnist
3D Måleteknik

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks laserteknologi

Ved lasergravering fjernes bestanddele af materialets overflade, og derefter efterlades et mønster i overfladen. Det særlige ved lasergravering er, at det kan udføres med ekstrem nøjagtighed. Samtidig medfører det, at man brænder i overfladen med stor præcision, så den underliggende farve i materialet træder i kontrast.

Eksperter i lasergravering

Hos Koatek er kvalitet i højsædet, og derfor kommer kvalitet, præcision og nøjagtighed altid i første række. Vores eksperter har udført lasergravering i mange år, og derfor har Koatek stor erfaring på området. Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter på lasergravering. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat, fordi vi sætter en ære i at efterlade vores kunder tilfredse og med et yderst tilfredsstillende resultat.

Vi er mere end en laserleverandør

Hos os var lasergravering i opstarten en delleverance til de mere traditionelle dreje og fræseopgaver. Siden har vi udvidet vores leverancer og har i dag en del opgaver, hvor opgaven er ren lasergravering.

Så har du brug for mikrometerpræcis lasergravering, en kombination af at få fremstillet emner, hvor der både drejes og fræses, og efterfølgende lasergraveres eller et totaludbud med færdig montage og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.

Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste lasergraveringsopgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00