Koatek

Finmekanisk Montage

LÆS MERE

Finmekanisk Montage – Din totalleverandør af finmekaniske løsninger

Vi har foretaget Finmekaniske montage opgaver siden 1969 og været finmekanisk totalleverandør af komponenter til kunder indenfor bl.a. Life Science, Fødevare og Energi, i mere end 50 år.

Vores finmekaniske montage afdeling udfører næsten alle tænkelige finmekaniske montageopgaver bl.a. samlinger måling og test, lodning, limning og præcisions montage opgaver under mikroskop med meget skarpe tolerancer.

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks Finmekaniske montage

Når du samler produktionen af flere komponenter fra flere leverandører til Koatek får du en færdigmonteret del, der virker.

De færdig monterede varer emballeres og leveres efter dine anvisninger, så de kan indgå direkte i din videre produktion. Det reducerer andelen af varenumre hos dig og giver dig værdifuld tid til at fokusere på dine kernekompetencer. I en tæt dialog med dig som kunde, kan vi på den måde sikre et optimalt flow i din produktion, en god pris og en kvalitet der er lige en grad bedre.

Eksperter i Finmekanisk montage

Vi har en dedikeret finmekanisk montage afdeling med specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med forskellige kompetencer og mange års erfaring i finmekanisk montage. Det gør os til de førende eksperter i finmekanik og finmekanisk montage. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Du får vores kompetencer indenfor finmekanisk montage med på dit hold, når vi samarbejder. Det er der mange, der i årenes løb har benyttet sig af, hvilket har givet os solid ekspertise i finmekanisk montage uanset om det er standard løsninger eller finmekaniske specialløsninger i alle gængse materialer eller i de mere eksotiske, som fx titanium, monel, inconel, wolfram og keramik.

I vores indsats for at løse dine udfordringer, går vi til grænserne for at muliggøre dit ønske. Er det ikke nok, udfordrer vi disse grænser.

Vi er mere end en finmekanisk montage leverandør

Hos os er CNC-drejning og CNC-fræsning kernen i den spåntagende bearbejdning, men vi har i dag udvidet vores leverancer og har også lasergravering, laserskæring, lasersvejsning, trådgnist, glasblæsning, polering, afgratning, lapning og vask, samt finmekanisk montage, enten som enkeltstående specialer eller som en del af en totalleverance.

Så om du ønsker CNC-drejning, mikrodrejning, automatdrejning, langdrejning, eller et totaludbud med færdig finmekanisk montage, 3D opmåling på markedets mest præcise maskiner og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.
Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste finmekaniske montage opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00