CNC drejning

LÆS MERE
Koatek

CNC drejning

LÆS MERE

CNC drejning

Vi fik vores første CNC drejemaskine i 1984. Siden har vi løbende udvidet og opdateret vores maskinpark, så den i dag består af ca. 45 moderne og højteknologiske CNC drejebænke med dobbelt spindlede maskiner, microdrejere, automatdrejere, kortdrejere, langdrejere, lademagasiner, gantry loadere, robotceller m.m.

CNC Fræsning
Laserskæring
Lasersvejsning
Lasergravering
Trådgnist
3D Måleteknik

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks CNC drejning

Den moderne og højteknologiske maskinpark indenfor CNC drejning, giver os en af de største og mest fleksible produktionskapaciteter på det danske marked. I en tæt dialog med dig som kunde kan vi på den måde sikre en optimal seriestørrelse, til en god pris og en kvalitet der er lige en grad bedre end forventet.

Du får vores kompetencer med på dit hold, når vi samarbejder. Det er der mange, der i årenes løb har benyttet sig af, hvilket har givet os solid ekspertise med både alle gængse materialer og de mere eksotiske, som fx titanium, monel, inconel, wolfram og keramik.

I vores indsats for at løse dine udfordringer når det gælder CNC drejning, går vi til grænserne for at muliggøre dit ønske. Er det ikke nok, udfordrer vi disse grænser.

Eksperter i CNC drejning

Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter i CNC drejning, uanset om det er microdrejning, automatdrejning eller langdrejning. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Vi er mere end en CNC drejnings leverandør

Hos os er CNC drejning og CNC fræsning kernen i den spåntagende bearbejdning, men vi har i dag udvidet vores leverancer og har også lasergravering, laserskæring, lasersvejsning, trådgnist, glasblæsning, polering, afgratning, lapning og vask, enten som enkeltstående speciale eller som en del af en totalleverance.

Ønsker du CNC drejning, microdrejning, automatdrejning, langdrejning, eller et totaludbud med færdig montage, 3D opmåling på markedets mest præcise maskiner og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.

Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste CNC dreje opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00