Koatek

Om os

LÆS MERE
Koatek

Om os

LÆS MERE

HVEM ER VI?

Nogen har sagt om os, at vi er en moderne virksomhed, drevet på gammeldags dyder. Det er nok ikke helt forkert. Vi har mere end 50 års ekspertise i at bearbejde et bredt sortiment af materialer, som vi forvandler til finmekaniske komponenter i høj kvalitet. Det lyder som pral. Men det er vores kunder, som siger det.

Vores kompetencer er bygget op gennem samarbejder med nogle af verdens mest krævende kunder. Vi har udviklet os sammen med dem. Og det vil vi fortsat gøre.

Maskinparken er up to date og automatiseret, så vi kan være konkurrencedygtige på prisen – oven i det er vi en nærværende løsning for vores kunder. Både fordi vi ikke ligger i Fjernøsten, og fordi vi gør en ære i at forstå dine udfordringer, når du kommer til os som kunde.

Det er jo ikke maskinerne, der i sig selv gør en forskel. Det er medarbejderne. Vi er mere end 100 medarbejdere i en virksomhed med højt til loftet og en stærk holdånd, hvor vi sammen arbejder for at løse de udfordringer, som kunder giver os.

Det er de faglige udfordringer, som samler og driver os. Eller som vi siger, når kunderne kommer med en særlig svær udfordring: Nu bliver det for alvor sjovt.

“De har nogle MEGET dygtige medarbejdere. De kan noget unikt i forhold til, hvad jeg oplever ved andre leverandører. Og de giver ikke op. Vi har masser af komplekse situationer, hvor det driller … men de giver ikke op.”

Kundeudtalelse

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00