KOATEK

Logistikaftale

LÆS MERE

Logistikaftale – gør det nemt og bekvemt for dig

Du får en række fordele, når du vælger Koatek som samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig hele vejen i processen fra de første udkast til en tegning, til produktudvikling, produktionsoptimering, montage, superfinish og en fleksibel logistikaftale.

Lagerhotel – sparer lagerplads hos dig

Hvis vi indgår en fleksibel logistikaftale, sørger vi altid for at have produceret dine komponenter i de aftalte antal. Aftalen kan indeholde et minimum og et maksimum, som vi altid sørger for at have på lager. Vi opbevarer varerne sikkert i vores lagerautomater, hvor de er sikrede mod støv og lys.

Logistikaftalen kan skræddersyes, så den passer præcis til dine behov.

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Fleksibel logistik og ekspresleveringer

Vi har selv prøvet det – det gik ikke lige som planlagt. Et uheld med en produktionsproces gjorde, at komponenten ikke blev færdig til tiden. Ingen grund til panik – vi tilbyder også fleksibel logistik- og ekspreslevering for de komponenter, som vi har en logistikaftale på. Oftest klarer vi den med almindelig levering – andre gange redder vi den for dig med en ekspreslevering. Det koster et ekspresgebyr, men du får det leveret til tiden, så din produktion kører uforstyrret videre.

Vi gemmer din dokumentation

Vi sørger for at dine seneste produktionstegninger altid er sikkert gemt. Når du har en opdateret dokumentation af dine komponenter i vores system, kan du nemt og hurtigt genbestille dine komponenter eller færdigmonterede varer.

Koatek er med i hele din værdikæde

Uanset hvilken finmekanisk udfordring du har; CNC-drejning, mikrodrejning, automatdrejning, langdrejning, CNC-fræsning med vertikale eller horisontale 3-aksede, 4-aksede, 5-aksede, lasergravering, laserskæring, lasersvejs, trådgnist eller et totaludbud med færdig montage, 3D opmåling på markedets mest præcise målemaskiner og lagerhotel med dag-tildag levering, så er det Koatek du skal gå til.
Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste finmekaniske opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00