Koatek kvaliteten

LÆS MERE

Som en af de førende inden for vores felt leverer vi grundigt testet, pålidelig teknologi, der giver værdi for vores kunder. Vi stræber altid efter perfektion, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

En historie bygget på god kvalitet

Undervurder aldrig fremragende håndværk! Koatek har mere end 50 års ekspertise i at bearbejde et bredt sortiment af materialer til finmekaniske komponenter i højeste kvalitet. Vores kundegruppe spænder bredt, lige fra store, globale koncerner til start-up virksomheder i hele verden.

At fremstille højpræcisions emner kræver selvfølgelig også de bedste maskiner – vi har en højteknologisk maskinpark med mere end 70 CNC styrede maskiner. Det er vores kompromisløse ønske om at producere de bedste, mest pålidelige og mest effektive komponenter, der har ført os til, hvor vi er i dag – en markedsledende underleverandør indenfor bl.a. Life Science og Food.

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

Eksperten bag maskinen

Vi erkender, at kvaliteten af vores team afspejles i kvaliteten af vores produkter. Koatek er stolte af at ansætte højt kvalificerede og dedikerede ingeniører, industriteknikere, og finmekanikere, hvilket sikrer, at de højeste standarder opnås, og at disse standarder vedvarende opretholdes – og kundernes forventninger overgås.

Ekspertise er nøglen til høj kvalitet

De fleste af vores medarbejdere har været med os i årevis og opbygget en dyb viden og forståelse for vores produkter og de miljøer, de opererer i – en enorm pulje af værdifuld know-how og ekspertise, som direkte kommer vores kunder til gode. Det er når vores og dit team af eksperter samarbejder, at vi kan opnå ekstraordinære resultater og høj kvalitet.

Koatek kvaliteten – lige en grad bedre

For os er kvalitet ikke kun et ord, eller et certifikat – det er en måde at tænke på! Fra start til slut – fra lærling til direktør, fra udvikling til produktion, derefter kontrol og måling med markedets mest præcise 3D målemaskiner – til endelig levering til kunden, i vores egne biler.

Manden bag kvalitetsafdelingen

Tommy er udlært finmekaniker og har selv stået ved maskinerne og bearbejdet emner. Siden har han uddannet sig til maskiningeniør fra DTU og været udviklingsingeniør indenfor Life Science og Medical devices i 10 år. Tøv ikke med at tage fat i Tommy, hvis du har spørgsmål vedrørende vores kvaliteter.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00