KOATEK

Overfladefinish

LÆS MERE

Overfladefinish – superfinishen, der lige er en grad bedre

Koatek leverer til nogle af verdens mest krævende kunder indenfor deres felt og kræver derfor en overfladefinish, der er lige en grad bedre. Derfor er de forskellige processer der efterlader den pæneste overfladefinish, som er en vigtig del af vores finmekaniske produktion.
Du kan vælge en overfladefinish efter dit behov – i en række forskellige kvaliteter og på forskellige niveauer. Det gælder for eksempel:

  • Manuel afgratning og vibrationsafgratning
  • Honing
  • Komponentvask, evt. i ultralyd
  • Glasblæsning og mikroblæsning – på alle materialer

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Afgratning

Afgratning er en proces, der benyttes til efterbearbejdning af komponenter, hvis der i forbindelse med produktionen af komponenterne er fremkommet uønskede skarpe kanter eller grater.
Vibrationsafgratning er en effektiv proces, der kan bruges på de fleste komponenter i metal. Afgratning foregår enten ved vibrationsafgratning eller ved manuel afgratning, udført af erfarne medarbejdere.

Resultatet er pæne og glatte overflader på alle dine komponenter.

Komponentvask

Alle komponenter passerer i produktionsforløbet jævnligt et automatisk vaskeanlæg, der fjerner spåner og forebygger overfladekorrosioner.

Komponenter med vanskeligt tilgængelige områder afvaskes i ultralydskar.

Glasblæsning og mikroblæsning

Glasblæsning fjerner ridser, misfarvninger, slibespor og andre afmærkninger og giver en eksklusiv og mat overflade. Glasblæsning fjerner nærmest intet materiale fra overfladen.

Alt arbejde afsluttes med en uafhængig visuel kontrol.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00