Koatek

Trådgnist

LÆS MERE

Trådgnist

Trådgnist bearbejdning er en ultrapræcis metode til forarbejdning af metaller ved hjælp af elektriske gnister. Gnisterne dannes ved en elektrisk udladning, og hver enkelt gnist fjerner en ganske lille materialemængde ved smeltning og fordampning. Gnist-tråden varierer under 1my i diameter, og da tråden kører konstant under processen, er der ved gnistbearbejdning ikke den slidtage på skæremediet, som man har ved slibning og anden spåntagende bearbejdning.

CNC Drejning
CNC Fræsning
Laserskæring
Lasersvejsning
Lasergravering
3D Måleteknik

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

Fordele ved Koatek trådgnist teknologi

Der er flere forskellige fordele ved at gøre brug af trådgnistning. Først og fremmest er det en metode, der sikrer stor præcision. Ved hjælp af trådgnist kan vi fremstille emner i metaller med vanskelige eller “umulige” konturer. Samtidigt kan vi bearbejde ledende materiale, uanset hårdhed f.eks. hårdmetal, eller i hærdede emner og med en nøjagtighed på 0,001mm, hvilket giver meget nøjagtige og ens emner.

Eksperter i trådgnist

Koatek er eksperter i gnistbearbejdning. Vi har mere end 20 års erfaring med denne teknologi og er blandt de få virksomheder indenfor spåntagende bearbejdning, der tilbyder trådgnistning / trådgnist.

Vores brede erfaring gør det muligt for os at løse mange forskellige opgaver og kan sikre dig et 100% tilfredsstillende resultat – hver gang!

Vi er mere end en trådgnist leverandør

I nogle tilfælde vil man med fordel kunne anvende trådgnist, fremfor mere konventionel bearbejdning.

Hos os var trådgnistning i opstarten en delleverance til de mere traditionelle spåntagende dreje- og fræse- opgaver. Koatek har udviklet sig og har i dag en del opgaver, hvor det er ren trådgnist bearbejdning.

Så uanset om du kun ønsker trådgnistning, kombination af at få fremstillet emner, hvor der både skal gnistbearbejdes, laserskæres, lasersvejses, lasergraveres, drejes og fræses, eller et totaludbud med færdig montage og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.

Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste trådgnist opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00