KOATEK

Laserskæring

LÆS MERE
KOATEK

Laserskæring

LÆS MERE

Laserskæring

Vi er blandt de få på markedet, der kan tilbyde denne teknologi, som ikke må forveksles med almindelig laserskæring. Koatek råder over markedets mest innovative, fleksible og præcise laserskæremaskiner til mikrobearbejdning på det professionelle lasermarked. Vores moderne laserskærer kan hurtigt og særdeles præcist skære både i traditionelle metaller som stål, rustfri stål, titanium, aluminium, men også mere ’eksotiske’ metaltyper og folier som HS-folie, inconel, titanium, guld, m.m kan bearbejdes i mange forskellige former.

Skæringen styres via CAD-filer. Du kan levere en færdig skærefil til os, ellers hjælper vi gerne med at transformere dine tegninger til skærefiler, ligesom vi opbevarer dem i vores system, så det er nemt for dig at bestille igen en anden gang. Vores teknikere programmerer herefter laserens skærebane og øvrige parametre, så der opnås et optimalt resultat. Det er vores erfaring, at dette er den bedste, hurtigste og mest sikre arbejdsmetode.

CNC Drejning
CNC Fræsning
Lasersvejsning
Lasergravering
Trådgnist
3D Måleteknik

“Som jeg ser det, er Koatek en af de leverandører, der kan lave de mest avancerede spåntagningsemner. Hvis ikke Koatek kan, så er det svært.”

Kundeudtalelse

Vi har emner, der skal produceres indenfor 1 mikrometer. At kunne levere dette, er meget unikt – men Koatek kan gøre det.

Kundeudtalelse

“I min verden er vores samarbejde verdensklasse. Jeg kan ringe kl. 15.30 med et akut problem, stå ved Koatek næste morgen – og inden for et døgn har vi en løsning.”

Kundeudtalelse

“Vi har et godt, kompetent, velfungerende og fleksibelt arbejdsforhold til hinanden. Koatek er en professionel samarbejdspartner for os. De kan tage input fra vores arbejdstegninger, og overføre det til produktionsteknologi.”

Kundeudtalelse

Fordele ved Koateks præcisions laserskæring

Fordelene ved Koateks laserskærings teknologi er stor præcision – måles i My, stor gentagelsespræcision, mikroskopisk gratdannelse og med et minimum af varmepåvirkning.

Koateks præcisionslaserskæring er derfor et kvalitativt og konkurrencedygtigt alternativ til ordinær laserskæring, udstansning og ætsning.

Eksperter i laserskæring

Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter på laserskæring. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Vi er mere end en laserskærings leverandør

Hos os var laserskæring i opstarten en delleverance til de mere traditionelle dreje og fræseopgaver. Siden har vi udvidet vores leverancer og har i dag en del opgaver, hvor det er rent præcisions laserskæring.

Ønsker du præcisions laserskæring, en kombination af at få fremstillet emner, hvor der både skal laserskæres, drejes og fræses, eller et totaludbud med færdig montage og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.

Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste laserskærings opgave.

Kontakt os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Adresse & virksomheds info

KOATEK A/S
Håndværkervej 32
DK- 3630 Jægerspris

E-mail: koatek@koatek.dk

Tlf. +45 47 56 56 56

CVR/SE nr. 10 60 40 01

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag: 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 12:00