Medarbejder til montage/finish

Medarbejder til montage/finish

Har du et skarpt øje for detaljer og brænder du for håndværk af den helt fine slags -så er det dig vi søger. Du vil indgå i et team på ca. 6 medarbejdere, hvor du primært, i form af afgratning, skal sørge for at lave den endelige finish på vores emner. Her det vigtigt at du har det rette håndelag og en detaljeorienteret tilgang til dit arbejde. Opgaverne er rutineprægede og foregår ofte under mikroskop, det er således vigtigt at du er komfortabel med den type arbejde.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, mandag til torsdag fra ca. 7.00 til 15.30 og fredag fra ca. 7.00-12.00.

Om dig
Du er kvalitetsbevidst og sætter en stor ære i at levere et godt stykke arbejde. Du har lyst til at lære og udvikle dig i tæt samarbejde med en gruppe dygtige kollegaer, samtidig med at:
• Du er omhyggelig og har en struktureret tilgang til dit arbejde.
• Du har erfaring med mikroskoparbejde.
• Du er god og rolig med hænderne og kan håndtere små emner.
• Du har gode samarbejdsevner og ser værdien i en fælles indsats.

Arbejde på Koatek

Koatek er organiseret i stærke teams af specialister, der fremstiller avancerede high-end emner, til nogle af verdens førende virksomheder. Vi har en flad organisation og en stor grad af frihed til selv at planlægge og koordinere dagligdagen i teamet. Tempoet er højt, men dine kollegaer er altid klar til at hjælpe og bakke dig op.
Du bliver en del af en virksomhed med mere end 100 kompetente kollegaer på højt fagligt niveau og med en stærk holdånd. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, med rig mulig- hed for selv at præge på din arbejdsdag. Derudover får du adgang til en topmoderne maskinpark, pensionsordning, sundhedsforsikring, en god madordning, flekstid, og en løn der afspejler dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, kan du kontakte Anders Vennevold på: 47 56 56 64 eller Torben Andersen på: 47 56 56 66.

Du kan sende din ansøgning til: job@koatek.dk

Om Koatek
Koatek er en moderne produktionsvirksomhed, drevet på sunde værdier og dyder. Vi har mere end 50 års ekspertise i at producere finmekaniske kom- ponenter i højeste kvalitet. Vores kompetencer er bygget op gennem samarbejder med nogle af verdens mest krævende kunder. Vi har udviklet os med dem og det vil vi fortsat gøre. Vi er i dag over 100 ansatte. Koateks største aktionær er Den Sociale Kapitalfond Invest, som er drevet af at skabe langsigtet økonomisk- og social værdi i sunde vækstvirksomheder, der gør en social forskel.