Er du faglært industritekniker, maskinarbejder eller finmekaniker

Er du faglært industritekniker, maskinarbejder eller finmekaniker

FAGLÆRT:

Er du faglært industritekniker, maskinarbejder eller finmekaniker med erfaring i og interesse for finmekanisk produktion, så er det dig vi søger.
Vi har de seneste år kraftigt i markedets bedste maskiner. Vores maskinpark omfatter mere end 70 CNC-styrede maskiner fra Brother, Matsuura, Nakamura, Citizen, Okuma, Schaublin m.m. De primære opgaver vil omfatte opstilling, programmering og betjening af CNC styrede maskiner.

UFAGLÆRT:

Er du ufaglært, CNC-operatør eller lignende, men har erfaring med og interesse for finmekanisk produktion. Så har vi også brug for dig, enten på vores daghold eller aftenhold.

OM DIG:

Er du – eller har du mod på at udvikle dig til en af branchens bedste, i tæt samarbejde med en lille gruppe af dygtige kollegaer? Så er det lige dig vi søger.

  • Du har et skarpt hoved og hænderne rigtigt skruet på.
  • Du er nysgerrig og nyder udfordringer.
  • Du er udpræget Teamplayer – Hos Koatek er vi et team – vi løfter i flok og hjælper hinanden.
  • Du er struktureret og har overblik – også i pressede situationer.
  • Du er kvalitetsbevidst og tager dig den tid, som opgaven kræver. Koatek kvaliteten er lige en grad bedre end forventet. Det er det vi lever af – og for.

OM KOATEK:

Koatek er organiseret med flere stærke teams af ’spåntagningsnørder’, der fremstiller komplicerede og avancerede high-end emner, til markedsledende kunder i hele verden. Der er en udpræget grad af frihed under ansvar, hvor I selv finplanlægger, koordinerer hvem der kører på hvilke maskiner og sparrer med hinanden. Tempoet hos Koatek er højt, til gengæld er dine kollegaer altid klar til at hjælpe og bakke dig op.

Vi tilbyder dig gode arbejdsforhold, med muligheder for selv at sætte dit præg på løsningerne, 100 kompetente kollegaer med et højt fagligt niveau, en stærk holdånd, højt til loftet og en topmoderne maskinpark.

Vi tilbyder pension, attraktiv sundhedsforsikring, god frokostordning, flekstid, flere årlige sociale arrangementer, og en løn der afspejler dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål eller ønsker af vide mere, kan du kontakte Produktionschef Anders Vennevold på 47 56 56 64. Du kan sende din ansøgning på mailadresse job@koatek.dk.

Koatek er en moderne produktionsvirksomhed, drevet på sunde værdier og dyder. Vi har mere end 50 års ekspertise i at producere finmekaniske komponenter i højeste kvalitet. Vores kompetencer er bygget op gennem samarbejder med nogle af verdens mest krævende kunder. Vi har udviklet os med dem, det vil vi fortsat gøre. Vi er i dag 100 ansatte. Koateks største aktionær er Den Sociale Kapitalfond Invest, som er drevet af at skabe langsigtet økonomisk og social værdi i sunde vækstvirksomheder, der gør en social forskel.

Skriv et svar