Er du vores nye lærling?

Er du vores nye lærling?

Har du mod på at udvikle dig til en af branchens bedste, i tæt samarbejde med vores dygtige kollegaer?

Hos Koatek A/S tilbyder vi branchens bedste og bredeste lærlingeprogram, som er med til at give dig de kompetencer, der er behov for, i en tryg og behagelig atmosfære. Du bliver en del af den daglige arbejdsgang på lige fod med dine erfarne kollegaer med ansvar, kvalitetsbevidsthed og præcision.

Du vil få en alsidig uddannelse i en succesfuld virksomhed, hvor der er mulighed for job efter din læretid.

OM DIG:
• Du har et skarpt hoved og hænderne rigtigt skruet på.
• Du er nysgerrig og nyder udfordringer.
• Du er udpræget Teamplayer – Hos Koatek er vi et team – vi løfter i flok og hjælper hinanden.
• Du er kvalitetsbevidst og tager dig den tid, som opgaven kræver. Koatek kvaliteten er lige en grad bedre end forventet. Det er det vi lever af – og for.

OM KOATEK:
Koatek er organiseret med flere stærke teams af ’spåntagningsnørder’, der fremstiller komplicerede og avancerede high-end komponenter, til markedsledende kunder i hele verden. Vi er teknologiske frontløbere og har nok den mest moderne maskinpark i Danmark.

Du vil få +100 kompetente kollegaer med et højt fagligt niveau og du vil indgå i et fællesskab med de øvrige 12-14 lærlinge.
Vi tilbyder pension, attraktiv sundhedsforsikring, god frokostordning, flekstid, og flere årlige sociale arrangementer.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, kan du kontakte Torben Andersen på 47 56 56 66.
Du kan sende din ansøgning på mailadresse job@koatek.dk.

Koatek er en moderne produktionsvirksomhed, drevet på sunde værdier og dyder. Vi har mere end 50 års ekspertise i at producere fnmekaniske komponenter i højeste kvalitet. Vores kompetencer er bygget op gennem samarbejde med nogle af verdens mest krævende kunder. Vi stræber efter at udvikle vores virksomhed på en bæredygtig måde indenfor et økonomisk, menneskeligt og miljømæssigt perspektiv, herunder ved at tage et særligt socialt ansvar. Vi er i dag +100 ansatte. Koateks største aktionær er Den Sociale Kapitalfond Invest, er drevet af at skabe langsigtet økonomisk og social værdi i sunde vækstvirksomheder, der gør en social forskel.