Ny maskine til CNC Langdrejning

Ny maskine til CNC Langdrejning

Koatek har udvidet afdeling for CNC langdrejning og mikrodrejning med endnu en maskine. Denne gang er det en Citizen L20 XII LFV. Morten og Dan, der er de to eksperter i CNC langdrejning og mikrodrejning, var i sidste uge på kursus i at betjene netop denne maskine og står derfor klar til nye langdrejning’s opgaver.

Eksperter i CNC langdrejning

Kombinationen af markedets bedste maskiner, specialuddannede og topmotiverede medarbejdere med mange års erfaring i netop denne disciplin gør os til de førende eksperter uanset om det er mikrodrejning, automatdrejning eller CNC langdrejning. Fra start til slut vil du opleve, at processen er effektiv. Vores produktionstekniske afdeling vil hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Vi er mere end en CNC drejning’s leverandør

Så om du ønsker CNC drejning, mikrodrejning, automatdrejning, langdrejning – en kombination med CNC fræsning, lasergravering, laserskæring, lasersvejsning, eller et totaludbud med færdig montage, 3D opmåling på markedets mest præcise maskiner og lagerhotel med dag-til dag levering, så er det Koatek du skal gå til.
Kontakt Koatek og få en kvalificeret dialog om din næste CNC langdreje opgave.

Skriv et svar